Cautare

8170 de rezultate pentru "accident rutier crasna salaj 2 ianuarie 2010" (3.57 secunde)
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Aceasta monitorizare a fost efectuata in scopul evidentierii disfunctionalitatilor care se produc in desfasurarea traficului rutier, pentru a lua, in consecinta, masurile specifice ce se impun. ... Vazut de sus, traficul rutier pare mai ordonat decat observat de la nivelul carosabilului.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str. ... 2.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Ziua Culturii Nationale a fost marcata pentru prima data la 15 ianuarie 2011, adica in urma cu 10 ani.
Probabil se va lua o pauza pana la gasirea unui investitor, dupa ianuarie 2010. ... Pe de alta parte, surse din cadrul grupului au declarat ca ziarul Cotidianul va fi inchis, din 2010.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Pe noi ne-ar ajuta foarte mult si la anuntarea accidentelor rutiere, in special a celor grave, care, de multe ori, creeaza o blocare temporara a traficului rutier.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
Costin de 26 de ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 1.10 mg/ l alcool pur in aerul expirat, provocand un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Victor Ponta anunta ca Parlamentul va incepe dezbaterea bugetului pe 2013 pe 14 ianuarie Parlamentul va incepe dezbaterile referitoare la proiectul bugetului pe anul viitor, pe 14 ianuarie 2013, a declarat sambata premierul Victor Ponta, mentionand ca a ajuns deja la o intelegere in acest sens cu presedintii Camerei Deputatilor si Senatului.
Poate putin lichida, maximul atins în acest an de 0,452 lei din iulie este de peste trei ori mai mare decât minimul de 0,12 lei din ianuarie.
google-analytics.com